Banner 1

Salon Henny

Livingstonestraat 36
Grote Kreek
4562 BA Hulst
0114 - 345 420
06 - 537 236 30

info@salonhenny.nl

Herenkapper Hulst

Gezellige, professionele dames- en herenkapper Hulst 

Ben jij woonachtig in de omgeving Terneuzen in Zeeland en op zoek naar een fijne dames-, kinder- en herenkapper in Hulst? Ons kleinschalige, maar gezellige en professionele familiebedrijf is dan precies waar je naar op zoek bent! Deze kapsalon in Hulst is gelegen aan de Livingstonelaan, waar je gratis voor de deur je auto kunt parkeren. Onder het genot van een kopje koffie, thee of een glaasje water en een gezellige babbel word jij voorzien van een prachtig verzorgd kapsel. Hiervoor worden uiteraard alleen de beste haarverzorgingsproducten gebruikt. Vrouw en man, jong en oud, kort en lang haar: iedereen is bij ons welkom! Met behulp van verschillende jaarlijkse cursussen zijn onze kapsters te allen tijden op de hoogte van de nieuwste kniptechnieken en trends. Zo ben jij altijd verzekerd van een eigentijdse coupe voor een duidelijk en eerlijk tarief. Neem voor het maken van een afspraak telefonisch of online contact op met de salon. Toevallig in de buurt? Loop even binnen en maak persoonlijk een afspraak. 

 

Herenkapper Hulst

 

Neem contact op

 

Een passende behandeling voor iedereen

Gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel, vandaar dat elke klant welkom is in onze salon. We streven er dan ook naar elk type klant van de juiste behandeling te voorzien. Ben jij jouw standaard kapsel beu en heb je behoefte aan meer dan een gewone knipbeurt? Bij ons kun je ook terecht voor het laten zetten van bayalage, een permanent en highlights. Beschik jij over een flinke onbehandelbare bos krullen? Met behulp van onze Global Curl kniptechniek die wij in dat geval toepassen, zijn onze kapsters in staat elke wilde bos krullen te temmen en deze om te toveren tot een prachtig kapsel. Geen barbier in de buurt en ben je zelf geen ster in het trimmen van jouw baard? Onze kapper in Hulst weet hier wel raad mee en is jou dan ook graag van dienst om dit klusje professioneel te klaren. Tijdens alle behandelingen wordt gebruik gemaakt van de verzorgingsproducten die jouw haar nodig heeft, uiteraard wordt hier geen meerwaarde voor gerekend. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten met een tevreden gevoel de salon verlaten en zullen er altijd naar streven het beste resultaat te behalen. 

 

Neem contact op

 

Meer dan slechts een dames- en herenkapper in Hulst

Heb je binnenkort een bruiloft, verjaardag, diploma uitreiking, gala of andere speciale gelegenheid in de agenda staan? Plan dan snel een afspraak in! Onze stylistes kunnen jou namelijk niet alleen voorzien van een prachtig kapsel, maar zijn ook nog eens gespecialiseerd in het aanbrengen van make-up. Geniet tijdens het wassen van de haren van een heerlijke rug- en hoofdmassage en laat je verwennen met hoogwaardige kwaliteit make-up en haarproducten van topmerken als Aclina, Tailor’s, Sugar Bear Hair en L’anza. Bovendien zijn onze kapsters ook nog eens gespecialiseerd in het verven van wenkbrauwen en wimpers. Een extra bezoekje aan de schoonheidssalon is daarom niet langer nodig, bij ons vang je namelijk twee, drie of zelfs vier vliegen in één klap! Zou je onze professionele producten graag thuis eens willen uitproberen, zodat je jouw huid en haar elke dag in de watten kunt leggen? Koop in de salon jouw favoriete make-up en haarproducten en geef jouw huid en haar de verzorging die het verdient!

 

Neem contact op