Banner 1

Salon Henny

Livingstonestraat 36
Grote Kreek
4562 BA Hulst
0114 - 345 420
06 - 537 236 30

info@salonhenny.nl

Kapper Hulst

Professionele kapper in Hulst 

Ben jij woonachtig in Zeeland/Terneuzen en op zoek naar een kapper in Hulst? Wij zorgen ervoor dat jouw kapsel meer schittert dan ooit tevoren! Of jouw kapsel nou gewoon toe is aan een goede knipbeurt of je op zoek bent naar een nieuwe coupe. Bij ons ben je aan het juiste adres. Zo kun je bij ons niet alleen terecht voor een standaard knipbeurt, maar ben je ook aan het juiste adres voor onder andere speciale krulbehandelingen, bruidskapsels, het trimmen van een baard en het kopen van verschillende styling producten. Dankzij de expertise en ervaring van de kapsters ontvang je altijd een passend advies en zal je gegarandeerd met een tevreden lach op het gezicht de salon verlaten. 

Neem contact op

 

Voor elke klant een passende behandeling

 Iedereen is welkom in onze professionele, gezellige kapsalon in Hulst. Zo kunnen wij elk type klant van de juiste behandeling voorzien. Kies voor een standaard behandeling waarbij jouw kapsel gewassen, geknipt en geföhnd wordt. Overigens kun je er ook voor kiezen jouw coupe slechts te voorzien van een goede knipbeurt, uiteraard heb je hier volledig zelf de keuze in. Wil je jouw kapsel toch voorzien van een speciale behandeling? Ook dit is mogelijk! Kies bijvoorbeeld voor bayalage, highlights of een permanent. Omdat alle kapsters continu worden bijgeschoold middels verschillende cursussen en op de hoogte zijn van de nieuwste technieken, loop jij gegarandeerd tevreden de salon uit. Ben jij gezegend met een enorme bos krullen, maar heb je geen idee hoe je deze coupe het best kunt behandelen? Dat is voor ons geen enkel probleem. Dankzij de Global Curl kniptechniek die wij in dat geval toepassen, kunnen onze kapsters elke wilde bos krullen temmen. Op zoek naar een echte herenkapper in Hulst? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kun je bij ons niet alleen terecht voor een standaard knipbeurt, maar ook voor het trimmen van je baard. Bovendien gebruiken we speciale heren haarproducten van het merk Tailor’s. 

 

 

300_pexels_engin_akyurt_3065171.jpg

 

 

Neem contact op

 

Meer dan alleen een kapper in Hulst

 Heb jij een leuk feestje of belangrijke gelegenheid op de planning staan en wil jij er graag tip top uitzien? Wij vinden het belangrijk om onze klanten tot in de puntjes te verwennen. Zo profiteer je niet alleen van een heerlijke rug- en hoofdmassage bij het wassen van de haren, maar kun je er ook voor kiezen jouw make-up door ons te laten verzorgen. Ga voor een speciale look met behulp van onze professionele make-up producten van het merk Aclina. Bevalt deze look jou goed en zou je deze graag thuis zelf na willen bootsen? Al onze producten zijn te koop in de salon, zodat jij ook thuis met 

onze favoriete make-up aan de slag kan! Bovendien zijn onze kapsters ook gespecialiseerd in het verven van wenkbrauwen en wimpers. Zo hoef je niet langer onnodig tijd kwijt te zijn met een extra bezoek aan de schoonheidssalon en vang jij twee of zelfs drie vliegen in één klap. Ideaal toch! 

 

De beste verzorgingsproducten voor huid en haar 

Wil je graag zelf aan de slag met de producten in ons assortiment? Ook dat is mogelijk! Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en dat is dan ook zeker terug te zien in alle huid- en haarverzorgingsproducten die wij gebruiken bij verschillende behandelingen. Kies voor de bijzondere producten van L’anza, Tailor’s, Alpecin en Sugar Bear Hair en zorg ervoor dat jouw haar ook na een wasbeurt thuis er stralend uitziet!

 

Neem contact op