Banner 1

Salon Henny

Livingstonestraat 36
Grote Kreek
4562 BA Hulst
0114 - 345 420
06 - 537 236 30

info@salonhenny.nl

Kapsalon Hulst

Een gezellige, professionele kapsalon in Hulst

 Ben jij op zoek naar een fijne, gezellige en professionele kapsalon in Hulst? Dan ben je bij ons familiebedrijf aan het juiste adres! Salon Henny is gelegen aan de Livingstonestraat in Hulst, waar je gratis voor de deur kunt parkeren. Onze kapsters blijven dankzij verschillende cursussen continu op de hoogte van de nieuwste technieken en zijn van vele markten thuis. Zo is deze kapper in Hulst niet alleen gespecialiseerd in standaard knipbeurten voor jong en oud en man en vrouw, maar kun je hier ook nog eens terecht voor highlights, bayalage, een permanent, het verven van wimpers en wenkbrauwen, het trimmen van een baard en zelfs het laten aanbrengen van prachtige make-up! Neem voor het maken van een afspraak online of telefonisch contact op met de salon. Toevallig in de buurt? Stap even binnen en maak persoonlijk een afspraak. 

Neem contact op

 

Een passende behandeling voor elke klant 

Wij staan voor iedereen klaar en willen elk type klant graag van de juiste behandeling voorzien. Op zoek naar een herenkapper in Hulst voor het trimmen van je baard en het creëren van een eigentijds kapsel? Plan dan snel een afspraak in! Onze kapsters volgen cursussen en blijven continu op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van haarstyling. Bovendien wordt tijdens de behandeling gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteit haarverzorgingsproducten, zoals voor de mannen producten van het merk Tailor’s. Speciale behandelingen zoals het laten zetten van een permanent, highlights of bayalage zijn één van onze specialiteiten. Daarnaast zijn wij ook nog eens gespecialiseerd in het behandelen van een flinke bos krullen. Dankzij de Global Curl kniptechniek kunnen onze kapsters elke onbehandelbare bos krullen temmen en omtoveren tot een prachtig kapsel.

 

 

300_pexels_engin_akyurt_3065170.jpg

 

Neem contact op

 

Meer dan slechts een kapsalon in Hulst 

Ligt er een speciale gelegenheid in het verschiet waar jij je graag professioneel voor op wilt laten doffen? Na een haar- en/of make-up behandeling in onze salon zal menig mens op de bruiloft, verjaardag, diploma uitreiking of andere belangrijke gelegenheid jaloers zijn op jouw looks. Een gezellige sfeer in de salon, het verwennen van onze klanten en ervoor zorgen dat zij met een tevreden gevoel en een perfecte look de deur uit stappen zijn onze belangrijkste speerpunten. Profiteer daarom niet alleen van een heerlijk ontspannende rug- en hoofdmassage tijdens het wassen van de haren, maar laat je verwennen met hoogwaardige kwaliteit make-up producten van het merk Aclina. Bovendien zijn onze kapsters ook gespecialiseerd in het verven van wimpers en wenkbrauwen. Een extra bezoek aan de schoonheidssalon is daarom niet langer nodig, bij ons vang je namelijk twee, drie of zelfs vier vliegen in één klap! 

 

Hoogwaardige kwaliteit merkproducten 

Bevalt jouw nieuwe look wel erg goed en zou je onze producten graag thuis zelf uit willen proberen? Koop in de salon jouw favoriete make-up en haarproducten en leg jouw haar en huid elke dag in de watten! Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, ons assortiment beschikt dan ook over producten met hoogwaardige kwaliteit ingrediënten voor een optimale verzorging van huid en haar. Kies voor professionele merken als Sugar Bear Hair, Tailor’s, L’anza en Alpecin en geef jouw haar elke dag de verzorging die het verdient!

 

Neem contact op